Лечение на хранителните разстройства

Хранителните разстройства са изключително опасни и опустошаващи заболявания, освен на физиологично, така и на психично ниво, тъй като често коренът им е точно там – в психиката.

Най-адекватно би било те да се лекуват от екип от специалисти включващ диетолог, който да изготви подходящ хранителен режим, свързан с нивото на функциониране на клиента;  психолог, с който клиента в защитена и неутрална среда да изследва причините, поддържащите фактори, мисли и нагласи по отношение на себе си, другите и храната; психиатър, ако е необходим в случай на двойна диагноза или по преценка за съпътстващи състояния на депресия, висока тревожност, липса на сън, както и екип от специалисти, които да изследват специфичните състояния и  поражения върху организма, и да предложат адекватно лечение, както и да следят физиологичните показатели на клиента. 

В секциите Как можем да ви помогнем и Често задавани въпроси можете да откриете възможностите за лечение, които можем да ви предложим. Ако откривате себе си или ваши близки в гореописаните симптоми и затруднения, не се колебайте да запишете час за вашата първа безплатна консултация на живо или по Скайп.

Свържи се с нас

Ако самия ти страдаш от хранително нарушение или пък имаш близък, който изпитва затруднения в храненето - задай въпрос или сподели своята история по имейл, Скайп или телефон и ще получиш отговор от нашия екип от специалисти.

Пиши ни като натиснеш бутона по-долу или виж Контакти за други възможности.